Menukaart
Degustatiemenu
Tonijn
Dashi | wasabi
*Noorse zalm
Yuzu | erwt | daikon
** Witte asperge
Kokkel | scheermes | citroen
Supplement: Baerii kaviaar 12€/ 5g
*** Duif "Anjou"
Jonge bloemkool | saffraan
Kabeljauw
Paksoi | amandel | broccolini
Rund "Salers"
Knolselder | aubergine | courgette
Kazen "Côté sud Mortsel"
Rabarber
Groene thee | oranjebloesem
Assortiment kazen (+7)
Kazen en dessert (+12)
3 gangen 54€ (niet op vrijdag- en zaterdagavond)
* 4 gangen 64€
** of *** 5gangen 79€
** en *** 6 gangen 89€
Aangepaste wijnen tot het hoofdgerecht 16€ | 24€ | 30€ l 36€
Daar wij met Belgisch wild werken, kan dit eventueel worden gewijzigd.
Vanaf 5 personen willen wij u vriendelijk verzoeken
om per tafel het menu te nemen.
Lunchmenu
Het lunchmenu wordt van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag geserveerd van 12.00u tot 14.00u.
2- gangen lunch 36 €
3- gangen lunch 42 €
Aangepaste wijn 16 €
Door de verscheidenheid aan producten wordt de lunch regelmatig gewijzigd.
À la carte
Voorgerechten
Tonijn 26
Dashi | wasabi
Noorse zalm 26
Yuzu | wakamé | daikon
Langoustine "Royal" 30 - 50
Hoeveboter | citroentijm
Huisgemaakte ravioli 25
Conte | parmezaan | zwarte truffel
Kaviaar "Ociëtra" 10g 50
Blini | zure room
Hoofdgerechten
Zeebaars 35
Witte asperge | kokkel | scheermes
Kabeljauw 35
Amandel | limoen | paksoi
Kalfszwezerik 38
Pompoen | groen asperge
Duif "Anjou" 34
Bloemkool | saffraan
Rund "Salers" 38
Knolselder | aubergine | artsjok