Menukaart
Degustatiemenu
Tonijn
Wortel | pompoen | chili
*Zwarte pens
Biet | Noot
** Hoppenscheuten
Coquille | hoevenei | Joske bier
*** Kalfszwezerik
Zoete ui | aardpeer | peterseliewortel
Rode poon
Prei | knolselder l vichyssoise
OF
Entrecote "Galloway"
Schorseneer | polenta | miso
Kazen "Côté sud"
Vanille
Yuzu l pistache l chocolade
Assortiment kazen (+8)
Kazen en dessert (+14)
3 gangen 60€ (niet op vrijdag- en zaterdagavond)
* 4 gangen 70€
** of *** 5gangen 85€
** en *** 6 gangen 100€
Aangepaste wijnen tot het hoofdgerecht 20€ | 29€ | 38€ l 45€
Daar wij met Belgisch wild werken, kan dit eventueel worden gewijzigd.
Vanaf 5 personen willen wij u vriendelijk verzoeken
om per tafel het menu te nemen.
Lunchmenu
Het lunchmenu wordt van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag geserveerd van 12.00u tot 14.00u.
2- gangen lunch 45 €
3- gangen lunch 50 €
Aangepaste wijn 16 €
Door de verscheidenheid aan producten wordt de lunch regelmatig gewijzigd.
À la carte
Voorgerechten
Tonijn 26
Dashi | wasabi
Noorse zalm 26
Yuzu | wakamé | daikon
Oosterschelde paling 26
Komkommer | granny smith | gerookt
Huisgemaakte ravioli 25
Butternut pompoen | knolselder
Zeebaars 27
Miso | gepofte granen
Hoofdgerechten
Zeeduivel 34
Jonge zomerprei | postelein | citrus
Kabeljauw 35
Amandel | limoen
Kalfszwezerik 38
Pompoen | artisjok
Kalf 35
Wortel | sinaas | beukenzwam
Lam 36
Kool | hooi