Menukaart
Degustatiemenu
Wilde zeebaars
Knolselder | bonito | groene kruiden
*Sint-jacobsvrucht
Raap | karnemelk | daslook
** Witte asperge
Scheermes | kokkel | citroen
*** Duif "Anjou"
Zwarte kers | biet | kriek bier
Witte heilbot
Noordzeegarnaal | rammenas l zee-egel
OF
Lam
Aubergine | hamza couscous | ras el hanout
Kazen "Côté sud"
Brownie
Praline l witte chocolade l yuzu
Assortiment kazen (+8)
Kazen en dessert (+14)
3 gangen 60€ (niet op vrijdag- en zaterdagavond)
* 4 gangen 70€
** of *** 5gangen 85€
** en *** 6 gangen 100€
Aangepaste wijnen tot het hoofdgerecht 20€ | 29€ | 38€ l 45€
Vanaf 5 personen willen wij u vriendelijk verzoeken om per tafel het menu te nemen.
Bij elke aanpassing aan het menu zijn wij genoodzaakt een supplement aan te rekenen
Lunchmenu
Het lunchmenu wordt van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag geserveerd van 12.00u tot 14.00u.
2- gangen lunch 45 €
3- gangen lunch 50 €
Aangepaste wijn 16 €
Door de verscheidenheid aan producten wordt de lunch regelmatig gewijzigd.
À la carte
Voorgerechten
Wilde zeebaars 26
Groene kruiden | wasabi l bonito
Sint - jacobsvruchten 26
Raap | lavendel | karnemelk
Witte asperges 24
Kokkel | scheermes | citrus
Huisgemaakte ravioli 24
Girolles | parmezaan l pompoen
Hoofdgerechten
Zeebaars 36
Witte asperges | kokkel
Witte heilbot 34
Noordzeegarnaal l groene asperges l zee-egel
Duif 36
Rode biet | kers l hooi l kriek boon
Lam 38
Hamza couscous | aubergine | paprika
Kalfszwezerik 38
Artisjok | rozemarijn l witte asperges