Menukaart
Degustatiemenu
Makreel
Granny smith | gember
*Kalf
Sint-jacobsvrucht | courgette
** Tarbot
Aardpeer | kastanje | dulce de leche
*** Duif
Braam | biet geuze
Kabeljauw
Knolselder l alg l yuzu
Optie: Kaviaar "Platinum"
10g/35€ | 30g/65€
OF
Varken "Iberico"
Spitskool | peterselie wortel
Kazen "Côté sud"
Rabarber
Kombucha | jasmijn
Assortiment kazen (+8)
Kazen en dessert (+14)
3 gangen 60€ (niet op vrijdag- en zaterdagavond)
* 4 gangen 70€
** of *** 5gangen 85€
** en *** 6 gangen 100€
Aangepaste wijnen tot het hoofdgerecht 20€ | 29€ | 38€ l 45€
Bij elke aanpassing aan het menu zijn wij genoodzaakt een supplement aan te rekenen
Lunchmenu
Het lunchmenu wordt van dinsdagmiddag tot en met vrijdagmiddag geserveerd van 12.00u tot 14.00u.
2- gangen lunch 45 €
3- gangen lunch 50 €
Aangepaste wijn 16 €
Door de verscheidenheid aan producten wordt de lunch regelmatig gewijzigd.
Valentine's dinner
Amuses
Oester/ daikon/ limoen
Zeeëgel/ gerookte paling
Scheermes/ yuzu/ knolselder
Makreel
Granny smith/ gember
Tarbot
Aardpeer/ kastanje/ pinda
Iberico varken
Spitskool/ peterseliewortel/ dragon/ zwarte truffel
Rabarber
Kombucha/ jasmijn
Prijs menu: 80 euro
Prijs aangepaste wijnen tot aan het hoofdgerecht: 29 euro
Op 14 februari serveren wij uitzonderlijk het Valentijns menu.